Jurnalistul a făcut referire la mai multe teme stringente pentru români şi crede că politicienii vor specula în beneficiu electoral o mare parte dintre ele. Mai mult, el crede că în laboratoarele secrete ale partidelor se pregătesc adevărate „bombe” pentru populaţie.

”1. BOMBA POLITICĂ

În momentul în care ai un an în care se vorbește despre anticipate și ai și alegeri locale unde Guvernul ar vrea să introducă printr-o ordonanță de urgență cele două tururi există o serie întreagă de implicații

2. BOMBA SOCIALĂ

În momentul de față se vorbește foarte clar despre pensii și mulți au o întrebare legitimă: vor crește pensiile cu 40%? Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare? Va crește la 70 de ani? Ce se va întâmpla cu salariile?

„Ceea ce nu se spune în declarațiile liberalilor este că toate aceste lucruri, în momentul de față sunt în discuție, ca să nu spunem că unele dintre ele se pregătesc”, a explicat Mihai Gâdea.

3. BOMBA ECONOMICĂ

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a apărut în repetate rânduri și a spus că nu sunt bani. Au făcut niște împrumuturi majore la finalul anului, iar în aceste zile a împrumutat 1,4 miliarde.

Și se vorbește că se pregătește un nou împrumut, în condițiile în care există o lipsă a lichidităților. Toate aceste lucuri sunt legate între ele și e cât se poate de logic ceea ce vrea să facă președintele având un partid care acum se află pe primul loc, cu o creștere spectaculoasă: să forțeze alegerile anticipate, pentru că vin toate aceste lucruri”, a subliniat Mihai Gâdea, la Antena 3.