Scenă dramatică și șocantă chiar București. Două clanuri de lângă Capitala s-au bătut cum numai în filme ne este dat să vedem. Totul s-a petrecut vineri iar martorii au rămas șocați să vadă în fața ochilor ce se petrece. Scandal uriaș a avut loc între două clanuri din Sintești. Ele s-au luat la harță după ce o minoră în vârstă de 11 ani a fost vândută pentru trei bănuți din aur. Drama copilei nu s-a oprit aici. Ea ar fi fost și violată de viitorul soț. Minora în vârstă de 11 ani ar fi fost vândută, ca mireasă, pe trei bănuți din aur. Viitorul ei soț, minor, ar fi siluit-o, înainte să o ia de nevastă, pierzându-și virginitatea înainte de noaptea nunții.

Potrivit Gândul, membrii celor două clanuri ar fi folosit în dispută săbii și topoare. Polițiștii ar fi ajuns la fața locului rapid. Între cele două clanuri a pornit răfuiala, după ce au apărut neînțelegeri legate de vânzarea unei minore în vârstă de 11 ani. A doua zi, mai exact sâmbătă, polițiștii au reținut șapte persoane în acest caz.

Drama prin care a trecut minora de 11 ani

În încăierarea dintre clanuri au intervenit polițiștii susținuți și de trupele de jandarmi. În incident s-au folosit pietre, bâte, răngi, dar și săbii și topoare. O persoană a ajuns de urgență la spital, în comă profundă. Un număr de alte șase persoane au suferit răni serioase.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru relații intime cu minori. Persoanele au fost duse la audieri, iar pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere. Polițiștii i-ar fi reținut pe bătăuși pentru încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și act sexual cu un minor.

Polițiștii încearcă de mai multă vreme să facă ordine printre interlopi. După deja cunoscuta și mult mediatizata poveste a Duduienilor, la începutul lunii iulie oamenii legii au descins pe un teren viran din București. Acesta a fost împânzit de mai multe clanuri de interlopi, care au dat o petrecere înarmați cu topoare, săbii și nu numai. Astfel, autoritățile au intervenit atunci cu mai multe echipaje de Poliție din cadrul Sectorului 3, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale și echipe ale Jandarmeriei București.

Sursa foto: Dreamstime