Avocata familiei Melencu, declarații șocante în dosarul Caracal: Judecătoarea acoperă clanurile interlope

Carmen Obîrșanu susține că miercuri, la Tribunalul Olt, familia lui Gheorghe Dincă a fost influențată de judecătoare să nu facă declarații în timpul procesului. Totodată, avocata a punctat și că familia Luizei Melencu a fost amendată.

Mai mult, familia tinerei dispărute în aprilie 2019 i-au atras atenția judecătoarei că Gheorghe Dincă îi face semne soției sale.

Acuzațiile lansate de Carmen Obîrșanu

„Dincă s-a uitat la soția lui și i-a spus să nu dea declarații. Și judecătoarea se uita la el. Băiatul lui Dincă a spus că vrea să dea declarație și, cu toate acestea, judecătoarea îi spune că nu. Din probele din dosar rezultă că familia lui Dincă a mințit în fața organelor de urmărire penală. Familia nu a declarat nimic pentru că judecătoarea i-a influențat pentru a determina cursul acestui proces, pentru a nu se afla adevărul”, acuză avocata familiei Melencu.

În acest context, procesul de miercuri de la Tribunalul Olt a fost suspendat, pentru a se judeca cererea de recuzare a avocatei. Totuși, instanța a revenit după câteva minute.

De asemenea, familia lui Dincă nu a făcut declarații iar cererea de recuzare a fost respinsă. Următorul termen în dosarul Caracal este pe 8 septembrie.

Familia Luizei Melencu a acuzat judecătoarea de incompetență

Amintim că familia Luizei Melencu a acuzat judecătoarea de incompetență. Totodată, bunicul Luizei Melencu a decis să părăsească sala de judecată, fiind deranjat de atitudinea judecătoarei și a rudelor lui Dincă.

„Am ieșit pentru că n-am mai putut să mai suport minciună și ipocrizia judecătoarei. Acum se vede foarte clar câtă protecție se acordă celor din familia Dincă. I-am zis judecătoarei că se fac semne între Dincă și soție dacă să se dea sau nu o altă declarație sau dacă să-și mențină declarația pe care a dat-o. N-ai dreptul să zici nimic pentru că e inchiziție aici. Nu e justiție. Suntem puşi la zid, suntem executați, noi membrii familiei. I-am zis judecătoarei că Dincă și cu soția poartă semne distincte şi judecătoarea ne-a acuzat tot pe noi. I-am zis că e o nesimțită și o ipocrită”, a declarat Stelian Iordache.