Europarlamentarul Cristian Ghinea a primit o lovitură de proporții. O membră a USR, Mariana Rada, a lansat acuzații grave pe Facebook. Ea l-a acuzat pe liderul USR că a îmbătat-o și a pipăit-o la un eveniment al partidului. Ulterior, însă, aceasta a susținut că postările erau pe un site de glume.

În prima postare, apărută pe grupul „Pădurea spânzuraților 3.0” , femeia a lansat acuzații uluitoare.

„INCENDIAR-dezvaluire socanta despre Supremus Libidinosus

La cererea specială a lui C… L…, va voi relata un vis de al meu.

I dreamed a dream..unde Supremus Libidinosus, la o petrecere a USR unde am fost invitata de un prieten, m-a invitat la niste shot-uri.

Si in visul meu eram deja putin obosita si luata. Dar am acceptat provocarea Domniei Sale. Si a urmat shot.dupa.shot…le.cam pierdusem sirul, ce e drept. Iar Nesimporcul nu doar ca mi-a pus mana pe fund,dar mi-a si soptit ceva nedemn de o doamna ca mine. .cu toate ca.eram singura.

Nu l-am lovit, chiar si in vis nu sunt adepta violentei fizice. Si foarte rar apelez la cea verbala.

Norocul meu este ca a aparut un cavaler negru pe cal alb si m-a salvat din situatia neplacuta si.vulnerabila in care ma aflam.

Si cand m-am trezit din vis,am.primit.un sms de la.Ghinea care m-a invitat in USR Sector 3. I-am.multumit si i-am zis ca intru.la sectorul 5.

Nu era un vis,evident. Cavalerul negru e A… D….

Si sa vedem cine ghiceste cine este Supremus Libidinosus. #metoo”

Ulterior, aceasta a confirmat că este vorba despre Cristian Ghinea. După un timp, ea a anunțat că a șters postarea. După un timp, ea a revenit cu un alt mesaj.

”Dragii mei,

Regret ca spusele mele pe un grup intern de glume, au fost preluate de presa de scandal.

Doresc să-mi prezerv intimitatea și viata privata, consider că persoana care a dat postarea mea presei a făcut un gest josnic și nu voi da niciun amănunt în plus.
Va multumesc de intelegere,
Mariana”, a scris aceasta.