Scandal în lumea manelelor din România! Greşeala făcută de Jador l-a umplut de nervi pe „Regele manelelor”

Lumea manelelor fierbe, iar Florin Salam este furios! Cum s-a ajuns la cel mai recent conflict? Totul ar fi pornit de la o decizie luată de Jador.

Mai exact, mai tânărul cântăreţ de manele a realizat un colaj cu mai multe melodii, unele noi, altele mai vechi. Printre acestea, se numără şi câteva melodii pe care Florin Salam le cânta în colaborare cu Adrian Minune.

Mai mult, Jador ar fi susţinut în faţa fanilor săi că acele cântece ar fi ale lui. De aici până la scandal, nu a mai fost decât un singur pas.

Florin Salam spune că nu ar fi fost deranjat, dacă ar fi fost anunţat din timp de intenţiile lui Jador. Aşa, în schimb, el a spus despre mai tânărul său coleg de breaslă că a dat dovadă de „nesimţire”.

„Cât de prost poți să fii? Măcar anunță”, i-a transmis Florin Salam lui Jador. El spune că, din astfel de motive, cântăreţii cu experienţă în domeniu nu îi bagă uneori în seamă pe cei mai tineri. „Nu au stofă”, a subliniat cel supranumit „Regele manelelor”.

Mesajul furios transmis de Florin Salam

„Foarte frumos, să le cânte, dar măcar să anunți. Nu să zici că tu le-ai făcut…

Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai zici de ce nu îi băgăm în seamă pe unii. De-aia nu îi băgăm în seamă, că nu au stofă. (…)

Eu îi înjur pe ăia care merită câteodată. Dacă vreți voi, nu îi mai înjur nici pe ăia, ca să vă fac în ciudă, nu de altceva. (…)

Dacă alea sunt piesele mele și ale nașului Adrian. Vreo două sau trei, pe care le-am ascultat eu, sunt de la mine.

Cât de prost poți să fii? Măcar anunță”, a transmis Florin Salam într-o înregistrare postată pe internet. Vezi aici filmarea.

Reacţia surprinzătoare a lui Jador: Pentru mine, ești o legendă. Îmi pare rău

Reacţia lui Jador nu s-a lăsat prea mult aşteptată. În mod surprinzător, manelistul nu a dorit să ducă acest scandal mai departe şi şi-a cerut scuze.

Jador i-a transmis lui Florin Salam că îi pare rău şi că recunoaşte că l-a deranjat pe un om pe care îl respectă şi îl iubeşte. „Sunt fanul lui încă de când mă știu eu, de mic copil”, a ţinut să precizeze artistul.

Jador a promis că nu va mai cânta melodiile lui Florin Salam la niciun eveniment, dacă acest lucru l-a deranjat atât de tare pe Regele manelelor. „Iartă-mă și îmi pare rău”, a afirmat Jador în încheierea mesajului postat pe contul său de Instagram.

„Am un mesaj foarte important astăzi pentru voi. Din păcate, l-am deranjat pe un om pe care eu îl iubesc din toată inima mea, pe care îl respect, îi respect munca, îi respect cariera. (…)

Și sunt fanul lui încă de când mă știu eu, de mic copil. Îmi cer scuze față de tine, Florin Salam. Iartă-mă dacă te-a deranjat că ți-am cântat melodiile. Eu ți le-am cântat pentru că te iubesc, pentru că sunt fanul tău, pentru că te ascult dintotdeauna.

Pentru mine, ești o legendă. Îmi pare rău că ți-am cântat muzica. Îți promit că dacă te deranjează n-o să-ți mai cânt melodiile la evenimente. Iartă-mă și îmi pare rău”, a afirmat Jador.