Tensiuni imense la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.  Concurentele faimosului show s-ar fi împărțit deja în „tabere” ad-hoc. Recent, publicaţia cancan.ro a descoperit o serie de informații de ultimă oră din culisele show-ului de la postul de televiziune turcesc, printre care şi ideea potrivit căreia soţul Andreei Tonciu scoate din buzunar peste 3.000 de euro pe ediţie pentru a plăti echipa soţiei sale. Un capitol special care a atras atenția în „economia” emisiunii a fost consacrat „echipei Tonciu”.

„Soțul lui Tonciu nu stă toată emisiunea, el doar vine la final și plătește. El ajunge la Kanal D pe seară, la finalul galelor, ca să îi plătească pe colaboratorii soției sale. El a ajuns ca, la ultimele ediții, să scoată vreo 3-4.000 de euro pentru colaboratorii lui Tonciu, stiliști, make-up artiști, dansatori, cântăreți etc.

De asta ei «o iubesc» pe ea, că le dă soțul bani, au spus surse citate de Cancan.

Cum s-ar fi ales taberele de la Bravo ai Stil

„Deja s-au făcut cel puțin vreo trei tabere. Tonciu și Calina, fata Catincăi Român, se află într-una, ele considerânu-se cele mai VIP dintre toate fetele din platou. În a două tabără, liderele ar fi soția lui Bogdan Vlădău – modelul internațional Gina Chirilă – care are mereu probleme din cauza sarcinii -, Raluca de la Bambi și Bianca Giurcanu, care se consideră o echipă a «finuțelor».

Alte fete care s-au împrietenit, fiind un fel de mică gașcă, ar fi Maria Ilioiu și Bianca Rus, considerate mai «pițipoance» în toată adunarea. Celelalte concurente rămase nici nu s-au evidențiat atât de mult în show, nici nu știu ele încă bine înspre ce tabere să se îndrepte și stau la pândă”, au dezvăluit surse din apropierea echipei care realizează show-ul de la Kanal.