Doar că aceștia au reușit să-și revină chiar în cel mai important joc al competiției, cel pentru imunitate. S-au impus cu 10-6 și s-au întors în efectiv complet pe insula lor, în timp ce Faimoșii au început să se certe între ei. Mai întâi, însă au susținut duelul lor pentru imunitate. La fete a câștigat Asiana Peng, iar la băieți Cezar Juratoni. Astfel cei doi nu au putut fi votați de colegii lor.

Cezar Juratoni le-a cerut colegilor să tragă câte un bețișor, iar cel care îl va trage pe cel mai scurt va fi propus. Ghinionista a fost Grațiela Duban, care însă a adus foarte multe puncte echipei. De aici doar la un pas până la un conflict cu Elena, care a fost acuzată de Ruby că este “răuță”. Fosta solistă de la Mandinga le-a cerut membrilor echipei să-i explice ce anume au exact cu ea și a spus că nu se mai simte binevenită în echipa roșie.

În timpul consiliului, Cezar, însă s-a răzgândit și a spus că va alege cu ochii închiși pentru că el este apropiat de toți colegii. Grațiela Duban a intervenit și a acuzat-o pe Elena că a mâncat o linguriță de orez în plus față de restul echipei. Se pare că foamea a scos la suprafață adevărați monștri din Faimoși, care s-au făcut de râs în fața întregii țări insistând pe un subiect ridicol. Cu excepția lui Lino, băieții au ales să stea departe de mahalagisme.

Voturile faimoșilor s-au îndreptat spre Elena majoritar (5). Astfel Cezar a propus-o pe Ruby, iar Asiana pe Lino. Conform regulilor jocului cei doi câștigători ai imunității erau obligați să nominalizeze un coleg. Telespectatorii pot vota deja, iar rezultatul îl vom afla sâmbătă.

Cert este că una dintre cele trei vedete va pleca acasă.