Robert Negoiță, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, i-a oferit o replică viceprimarului general, Aurelian Bădulescu, și a declarat că îi transmite stăpânei sale „următorul mesaj”: „în București se amendează dacă ții câinele dezlegat și fără lesă”.

Întrebat de Tudor Mușat, marți seară, în direct pe B1 TV, cum vede poziția viceprimarului general al Capitalei, Aurelian Bădulescu, care ar intenționa să candideze la Primăria Sectorului 3 și i-a adus mai multe critici actualului primar a răspuns: „Mesajul meu este unul singur, și nu este pentru domnul Bădulescu, ci e pentru stăpâna lui Bădulescu, și îmi pare rău că se pretează la chestiuni de genul acesta. Îi transmit următorul mesaj stăpânei acestui individ: în București se amendează dacă ții câinele dezlegat și fără lesă. Acesta este mesajul meu. Să își țină câinele și legat, și cu botniță. Să îl țină cu lesă și botniță, pentru că este o hotărâre de Consiliu General în legătură cu acest subiect”.

Când Tudor Mușat i-a atras atenția, ironic, că acest lucru înseamnă că probabil e de „talie mare”, pentru că doar în astfel de cazuri se impun restricții de genul, Robert Negoiță a afirmat: „Bichon, bichon de talie mare, da. Un bichon bine hrănit, dar am convingerea că instituțiile statului știu să își facă datoria referitor la lesă și botniță, și alte aspecte legate de căței și de stăpânii cățeilor”.

Referitor la faptul că Aurelian Bădulescu afirmă contrariul, el a replicat: „Nu am de comentat mai mult decât am făcut-o. E josnic”.

Despre faptul că oamenii văd acum „o mostră” din campania electorală care va precede alegerile locale din 2020, Robert Negoiță  subliniat: „Da, dar nu e ca și cum n-am mai văzut treaba asta, ca și cum acum am descoperit-o. Este câinele pe care îl amuță pe oricine iese din front, adică nu e la susținere acolo. Noi, cu toții, avem un singur obiectiv, o singură menire, să suținem acolo și să blocăm orice ar putea să fie o alternativă. Toți cei care ieșim din rând, indiferent cine-i el, da-i drumul Grivei pe el, dă-i și latră! Cine e acest individ? Haideți să fim serioși! De asta stăm noi într-o emisiune, cu oameni respectabili care se uită la noi, să discutăm…”.

Reacția lui Aurelian Bădulescu

„În aceasta seară, Dl Robert Sorin Negoiţă a declarat, la un post de televiziune că sunt un “bichon”.

„Mă onorează! Câinele rasa bichon este deştept, loial, iubitor. Îi inţeleg invidia domnului Robert Negoiţă, în curand fost primar al sectorului 3.

El, fiind doar o potaie care a dat BAC – ul la 30 de ani, la un liceuţ ascuns din Ilfov, nu poate fi considerat nici deştept, nici loial prietenilor şi echipei, nici iubitor şi înţelegător cu oamenii.
Precizez că mi-am facut toate studiile la timp, la vârsta potrivită, la zi şi la stat. Restul sunt subiecte de cancan! Cam ce se discută pe înserat, pe la terasele ilegale ridicate de domnul Robert Negoiţă. Una pentru o iubită, alta pentru un prieten, vreo două pentru protecţie. Aviz amatorilor!”, a scris viceprimarul Aurelian Bădulescu pe Facebook.