Este scandal mare în familia Mădălinei Manole! Fratele artistei nu a pus capăt războiului pe care ăl are cu fostul soț al surorii sale.

Copilul Mădălinei Manole a împlinit de curând vârsta de 14 ani. Fratele Mădălinei, Marian Manole i-a transmis un mesaj nepotului său, pe care susține că până acum l-a văzut doar în fotografii.

Fratele Mădălinei Manole și-a văzut nepotul doar din fotografii

„Este ziua de naștere a nepotului meu, a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani! Este un băiat mare acum!Din păcate îl cunosc doar din fotografiile astea, l-am văzut doar o singură dată, când avea câteva luni și mama lui trăia!La multi ani fericiți băiat frumos și să te ajute Dumnezeu și mama ta din cer să reușești în viață! Să fi sănătos și tot ce ți dorești să se îndeplinească!”, a scris Marian Manole pe pagina sa de Facebook.

A fost alungat de la poarta casei în care a locuit sora sa

Marian Manole a spus că a vrut să își vadă nepotul, dar fostul soț al Mădălinei nu l-a lăsat să se apropie de copil. Fratele Mădălinei susține că a fost la casa în care a locuit sora sa și a fost alungat de la ușă.

„Am încercat să-mi vad nepotul, mi-aș dori măcar să văd dacă seamănă cu Mădălina. Dar m-am lovit de răutatea și rapacitatea celui care stă în vila Mădălinei. După ce mi-a urlat în față să plec din fața casei lui, ne-a trântit poarta în nas, mie și copilului meu!”, a spus Marian Manole pentru un ziar monden.

Fratele Mădălinei Manole îl acuză pe fostul soț al aristei de moartea surorii sale

Chiar și în ziua de zi, Marian Manole îl acuză și pe fostul soț al artistei că este vinovat de moartea surorii sale.

„Eu îi spun măcelar sadic, pentru că mi-a măcelărit sora direct și părinții indirect. Individul ăla de locuiește în casa surorii mele și ține copilul ca un scut de protecție, mi-a spus anul trecut la cimitir, citez din memorie: cum ai tupeul să-mi ceri să-ți arăt copilul meu, când spui toate mizeriile despre mine pe contul ăla infect de pe Facebook și peste tot în presă!? „, a mai spus fratele Mădălinei Manole.