Anunţul a fost făcut de primarul general, Gabriela Firea, care transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Veste bună! Cele şase persoane venite de pe vasul de croazieră din Japonia, care au stat în carantină în locaţia pusă la dispoziţie de către Primăria Capitalei, au plecat azi acasă. Nu au prezentat simptome, iar analizele au ieşit bine. Nu erau infectate cu coronavirus”.

Veste buna! Cele 6 persoane venite de pe vasul de croaziera din Japonia, care au stat in carantina in locatia pusa la…

Posted by Gabriela Firea on Friday, 6 March 2020

Potrivit acesteia, în prezent, mai sunt şase persoane în locaţia respectivă, care au nevoie de carantină. ”Acum mai sunt şase persoane în locaţia respectivă, care au nevoie de carantină, pentru că au fost în zone afectate (China, Italia) sau au avut întâlniri cu domnul din Italia bolnav de COVID-19. Una dintre ele a venit chiar azi. Să sperăm că totul va fi bine în continuare!”, a adăugat ea.

Persoanele care doresc informaţii despre situaţiile legate de COVID-19, despre modul în care se manifestă virusul, modalităţi de prevenire a îmbolnăvirii şi alte detalii legate de conduita preventivă pot apela numărul 0800800358. De asemenea, cetăţenii români din străinătate pot solicita detalii numărul de telefon +4021.320.20.20.