Salarii uriașe în handbalul feminin din România

În emisiunea „Suflet de rapidist” moderată de fostul fotbalist Robert Niță, handbalista Sorina Grozav a declarat că salariile din Liga Florilor sunt la un nivel foarte bun. Ea a spus că mama sa, Mariana Tîrcă, dacă ar mai fi antrenat s-ar fi îmbogățit.

Robert Niță a adus-o în discuție pe mama handbalistei, Mariana Tîrcă:

„Lăsând gluma la o parte, crezi că dacă mama ta prindea vremurile astea era milionară în euro acuma? Îi mai spui <<bă, mamă, ce bani sunt acum!>>.

„Da, așa cred. Nu îi spun asta pentru că eu nu fac asta pentru bani. Pentru mine handbalul contează și performanța. Banii, pe parcurs. Sunt plătită de la 16 ani, când am avut primul contract” a fost răspunsul Sorinei.

Handbalista l-a impresionat pe fostul fotbalist Robert Niță care a apreciat modul cum se exprimă soția lui Gicu Grozav.

„Aveai probabil un contract care să-ți permită să trăiești. Vezi cum vorbește? Are 24 de ani. Dacă o asculți așa și nu te uiți la ea zici că e pe final de carieră. E un pic așa un copil, care o să devină mamă, nu? Atenție a stat un an și patru luni neplătită. Urmează să dea naștere unui copil și joacă handbal de plăcere, din pasiune. Asta înseamnă dragoste pentru sport”.

Handbalista a răspuns la … provocări

Robert Niță a încercat, în timpul interviului, să o provoace pe Sorina pe marginea relației sale cu soțul său, fotbalist: „Adică dacă Gicu joaca pe Boldești Scăieni tot te îndrăgosteai?” a spus Niță.

Răspunsul a venit prompt și hotărât: „Da!”. Asta l-a făcut pe Robert Niță să exclame:

„Ce norocos băiatul ăsta!”. Lucian Ionescu a punctat și el: „S-a îndrăgostit de omul Gicu Grozav, nu de fotbalist”.

„Lasă, că unele, toate zic așa și de fapt se îndrăgostesc de contul din bancă. Și fotbalist la echipa națională și prin străinătate, cunoscut… Toate își fac poze poate-poate sună un fotbalist. Pe Sorina putea să nu o sune nimeni că ea era deja celebră, cât de cât bogată, handbalistă campioană, echipa națională.

Ar fi culmea să scrie vreunul pe rețelele astea de socializare: ‘Hai, mă, mă lași! Tu l-ai luat pe Gicu că era bogat și fotbalist’. Sorina Grozav a contrat însă imediat: „Nu mi s-a întâmplat și nu cred că o să primesc astfel de mesaje” a mai spus Robert Niță.