S-a aflat ce a făcut Cristina Țopescu chair înainte să moară! Regretata jurnalistă a fost găsită decedată duminică, 12 ianuarie, în locuința sa din Otopeni. Cum nimeni nu s-ar fi așteptat la acest deznodământ tragic, acum se încearcă se se stabilească când anume s-a produs decesul.

Întâlnirea pe care și-o programase

O ipoteză luată în calcul dar exclusă de cei mai mulți a fost cea a sinuciderii. Informațiile de ultim moment resping însă o astfel de variantă. Și asta pentru că Cristina Țopescu a cumpărat imediat după Crăciun mai multe pungi de carne, pe care ar fi urmat să le utilizeze pentru a hrăni animalele de care avea grijă. Cum regretata jurnalistă era o mare iubitoare a animalelor, este exclus ca aceasta să-și fi lăsat câinii să moară de foame.

În plus, potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la Cancan, Cristina Țopescu trebuia să aibă și o întâlnire cu o persoană apropiată, chiar pe data de 29 decembrie. Din păcate, această întâlnire nu a mai avut loc, ceea ce indică că regretata jurnalistă ar fi murit în somn, în noaptea de 28 spre 29 decembrie.

Unde va fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit

Sicriul cu trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Ţopescu va fi depus miercuri, la ora 14,00, la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu). Conform unui comunicat al TVR, ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, a fost mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.