Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Motivul pentru care nu au devenit prietene

În cadrul pregătirilor pentru nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, Meghan a avut o ceartă în contradictoriu cu Kate Middleton, soția prințului William. Cele două s-au contrat pe un motiv banal – dresul pe care ar fi urmat să-l poarte la nuntă fata cu florile.

Dacă la vremea respectivă se spunea că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă, după interviul oferit lui Oprah Winfrey, soția prințului Harry  declarat că, de fapt, ea a fost cea care a plâns.

Subiectul dresului pe care ar fi trebuit să-l poarte fata cu florile a fost tema principală a mii de articole, dar și motivul pentru care se presupune că cele două nu-și mai vorbesc.

De ce nu au devenit cele două ducese prietene

Totuși, Camilla Tominey, cea care a dezvăluit faptul că Harry și Meghan sunt într-o relație, este de părere că motivul pentru care cele două ducese nu au devenit mai apropiate este altul. O sursă din Palatul Regal i-a dezvăluit redactorului de la The Telegraph că, pe lângă faptul că cele două sunt două femei diferite, cu personalități diferite, acestea provin și din două medii complet diferite.

Sursa mai spune că modalitatea în care cele două au intrat în Familia Regală este și ea diferită. În timp ce Kate Middleton a fost prietena prințului William timp de 10 ani, perioadă în care a putut vedea cum este să faci parte din Familia Regală, Meghan Markle nu a avut atât de mult timp pentru a se obișnui. Așadar, potrivit news.com.au, Kate Middleton era intimidată de Meghan Markle, având în vedere că aceasta a intrat în Familia Regală având propriile idei.

Pe lângă asta, până când s-a mutat în Palatul Kensington, în 2017, Meghan avea o carieră în actorie, având în vedere că a jucat în serialul ”Suits”, lansase o linie de haine pentru un magazin din Canada și avea un blog destul de popular. Mai mult, Meghan a fost ambasador pentru World Vision, consilier în cadrul organizației caritabilă britanică numită One Young World și a lucrat în cadrul Națiunilor Unite.

Kate Middleton nu are un CV cu care se poate lăuda

De cealaltă parte, înainte să devină soția prințului William, Kate Middleton nu a cu ce să se laude. În anul 2006, Kate s-a angajat part-time la un magazin britanic vestimentar numit ”Jigsaw”. Un an mai târziu, Kate a început să lucreze pentru afacerea de petreceri pentru copii a părinților ei, unde făcea poze produselor pentru a le urca pe site-ul afacerii.

Din acestă cauză, în 2008, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a început să se îngrijoreze cu privire la faptul că Kate Middleton s-ar putea feri de muncă. La vremea respectivă, o sursă regală a precizat că îngrijorarea cu privire la faptul că Kate nu are un loc de muncă este mare și că Regina a lăsat să se înțeleagă că aceasta trebuie neapărat să se implice în acte de caritate, pentru a se remarca făcând ceva proactiv.

Totuși, apatia lui Kate Middleton față de muncă se poate interpreta și ca o frică pentru a nu face ceva greșit care să-i reducă șansele la un posibil viitor în Familia Regală.