Roxana Ghiorghian a plecat de la Prima TV

Demisie în televiziune! Roxana Ghiorghian a plecat de la Prima TV, unde timp de trei ani, a prezentat rubrica Meteo.

Contactată pe paginademedia.ro, jurnalista a confirmat informația. Nu a oferit însă mai multe detalii.

Roxana Ghiorghian a prezentat rubrica meteo la Prima TV în perioada decembrie 2021- ianuarie 2024. Anterior, aceasta a lucrat la Pro TV, în perioada 2017- 2018, la departamentele administrativ și financiar. A făcut, de asemenea, practică la departamentul sport.

În perioada 2018- 2020, a fost redactor la site-ul stiripesurse.ro. Între 2020 și 2021, a prezentat știrile din sport la postul de televiziune Antena 1.

Roxana Ghiorghian
Roxana Ghiorghian / SURSA FOTO: Instagram

Irina Gologan a semnat cu Euronews

Roxana Ghiorghian nu este singura care a decis recent să plece de la acest post de televiziune. Irina Gologan, prezentatoarea emisiunii matinale de la Prima TV, a semnat un contract cu Euronews.

Cu aproximativ 20 de ani în urmă, Irina Gologan și-a început cariera în domeniul mass-media. Timp de 12 ani, a fost corespondent al știrilor la Pro TV. Apoi, a ales să ia o pauză pentru a se dedica creșterii fetițelor sale.

În 2020, a revenit în lumea jurnalismului și s-a alăturat echipei Prima TV, unde a fost gazda matinalului de la ora 08:00, alături de Daniel Osmanovici. Jurnalista a pus capăt colaborării cu Grupul Clever în septembrie anul trecut, prezentând emisiunea singură începând din octombrie și până la finalul lui noiembrie 2023.

Jurnalista și-a încheiat colaborarea cu Grupul Clever și, ulterior, a decis să se alăture echipei Euronews. A început deja să prezinte știrile, începând cu 1 ianuarie.

„În echipa Euronews România am intrat la început de decembrie, chiar în zi aniversară, de Ziua României. M-am acomodat foarte ușor, pentru că noii mei colegi m-au primit cu căldură.

La pupitrul ştirilor am intrat în ultima zi a anului, iar pe 1 ianuarie le-am spus telespectatorilor noștri «La mulţi ani», încă de la prima oră a dimineții. Fiind o televiziune de ştiri, voi intra în mai multe momente ale zilei pe post. ”, a declarat aceasta pentru Pagina de Media.

Irina Gologan, Euronews
Irina Gologan / SURSA FOTO: Instagram

Cu toate acestea, Irina Gologan nu se va limita doar la prezentarea știrilor. Ea va avea și responsabilități în realizarea anumitor reportaje. Se percepe pe sine ca pe o profesionistă, nu ca pe un robot care citește știrile de pe prompter. Mai multe puteți citi aici.