Irina Gologan și-a dat demisia de la Prima TV

Irina Gologan și-a dat demisia de la Prima TV. După trei ani „frumoși, cu de toate”, a decis să plece de la postul TV. Se ghidează după principiul „Nu sta, că-ți stă norocul.”

Fosta prezentatoare a matinalului de la Prima TV este încrezătoare în forțele proprii și privește spre viitor cu entuziasm.

„Hai ca au fost trei ani frumoși, cu de toate. Dar, știți cum se zice, “nu sta, că-ți stă norocul”…. Așa că urmez cursul vieții, cu multă încredere și entuziasm.

Ce vreau sa spun este ca am decis sa inchei colaborarea mea cu Prima tv si ca le multumesc colegilor si prietenilor de aici pentru toate zilele bune si mai puțin bune si pentru ca, trăgând linie, a fost tare fain!

Pentru mine incepe un nou drum, despre care sigur o sa va povestesc la timpul potrivit. Va multumesc pentru atenție ❤️”, a scris, miercuri, Irina Gologan pe contul ei de Facebook.

Postarea ei a atras zeci de comentarii pozitive. Mai multe persoane ai urat succes pe noul drum. „Succes!” / „Spor!” / „Mult succes în continuare, Irina! Te îmbrățișez.” / „Succes pe noul drum!” / „Mult succes, Irina! Sa iti implinesti visurile si sa fii bine!” / „Succes Irina! Sunt sigură că vei avea succes în noua ta activitate pentru că ești o femeie care știe ce vrea în viață! Să îți urmezi întotdeauna visul și să nu uiți a visa.” / „Baftă!” / „Succes! Te iubim oriunde ai fi!” / „Mult succes in tot ceea ce-ți propui și în tot ceea ce va urma!” /„ Mult noroc!”

Despre Irina Gologan

Irina Gologan a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Media din București, promoția 2005 – 2008. Între anii 2005-2006, a prezentat rubrica „News Anchor” de pe Acasă TV. Între anii 2006-2018, a fost reporter de teren/corespondent știri la PRO TV.

Între anii 2018-2019, a lucrat pentru Compania Municipală Parcuri și Grădini București S.A. În anul 2019, timp de nouă luni de zile a lucrat la Lido Hotel – by Phoenicia, ocupând funcția de Marketing Communications Manager. Între iulie 2019 și ianurie 2020, a fost General Store Manager la Brands’ War Fashion Outlet. Între ianuarie 2020 și decembrie 2020, a fost Marketing Manager pentru Phoenicia Hotels.

Între ianuarie 2021 și noiembrie 2023, a prezentat rubrica „News Anchor” de pe Prima TV.