Compania Romtelecom vinde prin intermediul magazinului online console de jocuri Nintendo Wii la preţuri mult mai mici decât cele practicate de restul magazinelor.

Romtelecom oferea la mijlocul anului trecut clienţilor care se conectau la Internet prin Clicknet o consolă de jocuri Nintendo Wii.  Spre sfârşitul anului trecut, compania a început să vândă pe site-ul său MP3 playere, televizoare, laptopuri şi  console de jocuri.

Oficialii companiei declarau pe atunci că produsele fac parte din stocurile de rezervă pe care le-au avut pentru promoţii anterioare.

În prezent, Romtelecom contiuă să vândă pe site-ul sau console Nintendo Wii. Consola poate fi achiziţionată sub preţul pieţei la un preţ de 130,16 € fără TVA şi  161,40 € cu TVA (690 de lei). Pe majoritatea magazinelor online preţul pentru un Nintendo Wii pleacă de la 800 de lei.

Pachetul Nintendo include o consolă Wii, suport pentru consolă Wii, o telecomandă, o brăţară de siguranţă pentru telecomandă, un controller Wii Nunchuk, o bară de detectare a mişcării, 2 baterii, o husă pentru controller-ul Wii. Pe site sunt disponibile şi accesorii precum Volan Wii sau Wii Nunchuck.

Produsele comandate de pe site-ul Romtelecom sunt livrate gratuit în toată ţara în maxim cinci zile lucrătoare, iar plata se efectuează la livrare, conform informaţiilor de pe site. Plata în rate nu este disponibilă.