QuickMobile a anunțat că aduce în exclusivitate pe piața locală telefoanele iPhone 6s și iPhone 6s Plus, iar terminalele au fost disponibile la precomandă de sâmbătă, 12 septembrie. În urma anunțului, retailerul IT&C a înregistrat în weekend și în prima zi din această săptămână circa 400 de precomenzi pentru noile vârfuri de gamă ale Apple, însemnând aproximativ 400.000 euro.

”iPhone 6s și iPhone 6s Plus au un succes evident în România. Acest trend se va menține, astfel că, până la finalul perioadei de precomenzi, ne așteptăm să înregistrăm în total 1.000 de cereri pentru aceste terminale. Faptul că 400 de utilizatori au plătit în avans, în medie, câte 1.000 de euro pentru ultimele telefoane lansate de Apple, arată că încrederea în ofertele la precomandă ale QuickMobile crește tot mai mult”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.
 
Dintre cele 400 de precomenzi realizate de români, majoritatea au vizat modelul clasic, cu ecran mai mic, de 4,7 inch – iPhone 6s. Jumătate dintre smartphone-urile precomandate sunt modele cu 64 GB, 30% cu 128 GB, iar 20% cu 16 GB, culorile preferate fiind negru și noua culoare Rose Gold. În ceea ce privește topul pe orașe, cele mai multe comenzi au venit din București, Cluj Napoca și Constanța.

Toate produsele Apple comercializate de către QuickMobile beneficiază de 24 de luni garanție, asigurată de către service-uri autorizate de producător.
iPhone 6s, respectiv varianta cu un ecran mai mare a acestuia, iPhone 6s Plus, au fost prezentate de către Tim Cook, CEO-ul Apple, ca fiind cele mai avansate smartphone-uri din lume la acest moment. Cele două telefoane au păstrat dimensiunile și rezoluțiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, noutatea principală fiind tehnologia intuitivă 3D Touch, care răspunde în funcție de intensitatea atingerii. Astfel, utilizatorul poate, printre altele, să aleagă între multiple aplicații și să previzualizeze e-mail-urile.

România nu se află în primul val de țări pentru care iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt disponibile oficial pentru precomenzi, însă QuickMobile a scurtat procesul, astfel încât fanii iPhone din România să nu fie nevoiți să aștepte foarte mult timp până când vor fi în posesia telefonului dorit.

Astfel, iPhone 6s este disponibil la precomandă pe QuickMobile.ro începând cu prețul de 3.599,9 lei, în culorile negru, alb, gold și Rose Gold, iar prețurile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.