Hunter Biden, fiul cel mic al lui Joe Biden, a fost avocatul antreprenorul Puiu Popoviciu, acum patru ani. La acea vreme, era judecat pentru obținerea frauduloasă a unor terenuri din cea mai scumpă zonă a Capitalei.

Legătura dintre fiul lui Biden și Puiu Popoviciu

Reporterii de la New York Times și NBC News au dezvăluit anul trecut această legătură dintre Hunter Biden și Puiu Popoviciu. Sfaturile transmise de fiul aspirantului la Casa Albă nu au oferit suficient ajutor pentru antreprenorul Puiu Popoviciu.

Trebuie menționat că antreprenorul a fost găsit vinovat pentru aproape un miliard de lei dat statului și Universității de Agronomie și a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Totuși, miliardarul a fugit însă din țară.

De asemenea, primul fiul al lui Biden care a venit în București este Beau, fiul cel mare. În anul 2012, acesta tăia panglica noii Ambasade a Statelor Unite, în calitatea lui de procuror american.

Trebuie menționat un alt lucru: clădirea era pe terenul miliardarului Puiu Popoviciu, care a apelat peste patru ani la alt membru al familiei Biden, pentru a scăpa de închisoare. De asemenea, însuși Joe Biden a fost în București.

În anul 2014, când era vicepreședinte al SUA, acesta a vizitat Baza Militară 90, unde soldați americani participau la un exercițiu al armatei noastre.

Donald Trump a câștigat lupta cu coronavirusul

La o zi după difuzarea de către medicul său a unui scurt comunicat în care se afirmă că nu mai există riscul ca Donald Trump să transmită infamul coronavirus, cel mai puternic om al lumii spune că a câștigat lupta contra coronavirusului.

Preşedintele american Donald Trump a transmis că este „imunizat” contra coronavirusului, conform agerpres.ro

„Se pare că sunt imunizat, pentru, nu ştiu, poate că pentru o perioadă lungă, poate pentru o perioadă scurtă, poate pe viaţă. Nimeni nu ştie exact, însă eu sunt imunizat”, a transmis Donald Trump în timpul unui interviu telefonic pentru Fox News.

„Aveţi un preşedinte care este imunizat. Aveţi astăzi un preşedinte care nu are nevoie să se ascundă în subsolul casei sale precum adversarul său”, a spus Donald Trump, referindu-se la Joe Biden.

De asemenea, în timpul interviului său pentru Fox News, Donald Trump a insinuat astfel că adversarul său democrat ar putea fi bolnav.

„Dacă vă uitaţi la Joe, el tuşea teribil ieri … Nu ştiu ce vrea să însemne asta, însă presa nu a vorbit mult despre acest lucru”, a subliniat președintele SUA.