Sabin Orcan s-a arătat foarte nemulțumit, duminică seara, în cadrul unei emisiuni de televiziune, de faptul că medicul Adrian Marinescu de la ”Matei Balș” a folosit, în contextul epidemiei de coronavirus, termenul de ”contacți”, în loc de ”contacte”.

Orcan a dat dovadă de o agresivitate ieșită din comun la adresa medicului, în direct la B1 Tv, stârnind reacția jurnalistului Dan Andronic, care l-a pus la punct, printr-un mesaj postat luni de dimineață pe Facebook.

”Țărănușul ăla de Sabin Orcan, agresiv și semidoct cum îl știți, s-a apucat să-l corecteze pe medicul Adrian Marinescu de la “Matei Balș” pentru că a spus “contacți” în loc de “contacte”.
Dacă ar avea curiozitatea să citească și altceva decât postări de pe Fb ar vedea că în documentele oficiale ale INSP apare prima dată termenul, nu la medicul mai sus citat. Și nu de ieri, de azi…

”Este mai cult decât doctorii!”

Dar doar așa am putut aflat că Borcan este mai cult decât doctorii!”, a scris Dan Andronic pe internet.

”Oricum mi se pare că are un tupeu pe măsura cheliei.
Numai un semi-analfabet își permite să pună la punct un om care a făcut școală cu cel puțin 11 ani mai mult decât el. Adică încă o dată liceul, Borcane…
Dacă ați uitat, Sabin Organ este managing director la Newsweek, mândru absolvent a (doar)12 clase și fals deținător al unor studii universitare”, a adăugat Dan Andronic.

”Un Fake News”

Trebuie precizat faptul că o investigație a Evenimentului Zilei a scos la iveală modul în care Sabin Orcan a mințit în legătură cu studiile sale. Pe numele său adevărat Sabin Borcan, cel care se prezintă Sabin Orcan nu are facultate, nici de jurnalism, nici de alt fel.

N-ar fi nicio nenorocire că nu are, dar minciuna e greu de tolerat la un jurnalist care pune la zid plagiatorii, arată sursa citată.

Astfel, Sabin Orcan nu apare printre absolvenții instituției de învățământ superior la care pretinde că a terminat studiile post-liceale.

Un exemplu stupefiant de minciună în presă. Sau cum ar spune cei care i-au acordat franciza Newsweek, avem de-a face cu Fake News!

Puteți vedea mai jos postarea de pe Facebook a jurnalistului Dan Andronic.