Potrivit sursei citate, circulaţia este restricționată marți, până la ora 21,00, pe a doua bandă pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometri 56 şi 58 (localitatea dâmboviţeană Corbii Mari), pentru efectuarea de lucrări de frezare şi asfaltare.

Pe de altă parte, nu sunt anunțate restricții majore pe DN7, Dealu Negru, dar pe Valea Oltului sunt lucrări la parapetele de protecție la Goranu, centura Râmnicu Vâlcea, și trafic semaforizat la râul Vadului, Kilometrul 238.

Pe DN1 Brașov – Sibiu, în județul Brașov continuă asfaltările între Codlea și Vlădeni. Sunt și lucrări de modernizare cu restricții la Bran, pe DN73.

De asemenea, în Moldova, au loc lucrări de reparații pe DN28A, unde este ieșirea din Târgu Frumos spre Pașcani, în județul Iași, iar în județul Suceava, asfaltări pe DN17A, zona Vatra Moldoviței.

Restricții la aeroport

Ultima informație vine din Ilfov, la miezul nopții și prevede o serie restricții pe DN1, la Aeroportul Otopeni, pentru lucrări la viaductul feroviar care supratraversează drumul național.

Infotrafic recomandă şoferilor să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.