Realizatorul TV Mircea Badea a avut o reacție incredibilă, în direct la televizor, la adresa accidentului auto tragic produs de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal.

Badea s-a declarat în dezacord total cu reacția celor care au comentat că accidentul s-ar fi produs pentru că legile nu sunt suficient de aspre.

”Mario Iorgulescu nu era un tip care se supune tiparelor banalului. Nici mașina pe care i-o luase tatăl lui nu era în tiparele banalului. Era o super mașină. După accidentul mortal, reflexul societății românești este să spună: Parlamentul este de vină! Eu credeam că Mario Iorgulescu este de vină. A,nu, legile nu sunt suficient de aspre, absolut”, a spus Mircea Badea, în direct la Antena 3.

”Vă dați seama că i se rupea lui Mario Iorgulescu de ce scrie în lege. Nu cred că legile mai aspre sau mai puțin aspre l-ar fi împiedicat pe Mario Iorgulescu să – orice. Nu cred că-l interesa deloc ce scrie într-o lege sau în altă lege. E un reflex atât de imbecil să dai vina pe legi, împiedică orice raționament”, a adăugat realizatorul TV.

Mario Iorgulescu a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu un mort. În timp ce se deplasa dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile.