Redactorul-şef al Digi 24, Cosmin Prelipceanu, a afirmat că postul de radio Digi FM este gândit ca o reţea naţională. ‘E un început ce facem noi astăzi, nu este o tentativă. RCS când îşi propune ceva, face’, a spus Prelipceanu.

‘Vrem ştiri locale, vrem ştiri naţionale, vrem programe cu oamenii din locaţiile despre care v-am vorbit şi vrem să le propunem şi câteva din emisiunile pe care le facem deja la Digi 24’, a adăugat Cosmin Prelipceanu.

El a precizat că emisiunea lui Luca Niculescu difuzată la televiziunea Digi 24 ar urma să fie transmisă în paralel şi la viitorul post de radio Digi FM.

RCS&RDS a solicitat CNA săptămâna trecută în cadrul concursului pentru atribuirea de frecvenţe pentru posturi de radio cu caracter tematic 11 licenţe pentru un radio sportiv, dar nu a primit niciuna.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a început luni audierea radiodifuzorilor înscrişi la concursul organizat pentru atribuirea a 26 de frecvenţe radio cu profil generalist, după ce săptămâna trecută au fost atribuite 19 frecvenţe pentru radiouri cu caracter tematic. CNA va atribui miercuri prin vot aceste licenţe de radio tematice, după audierea tuturor societăţilor care concurează.

Iniţial, CNA aprobase scoaterea la concurs a 71 de frecvenţe radio, dar ulterior a decis să amâne concursul pentru frecvenţele care au aparţinut Click FM şi Radio Guerrilla, posturi cărora CNA le-a retras licenţele până la soluţionarea situaţiei lor juridice. AGERPRES