Partidul Social Democrat (PSD) a postat pe pagina oficială de Facebook un nou atac la adresa liberalilor. Potrivit spuselor partidului, PNL ar face orice ca să rămână la Palatul Victoria. În plus, din mesajul postat pe pagina de socializare reiese că liberalii nu vor scăpa de ceea ce le este frică și că vor răspunde pentru tot ceea ce au făcut.

„Au scăpat total de sub control pandemia! Au făcut chermeze în sediul Guvernului!

Şi-au pus toate neamurile în funcţii publice! Au devalizat bugetul României, au dat tun după tun în vreme ce îi ţineau pe români închişi în case! Au fraternizat cu interlopii şi au devenit apărătorii proxeneţilor!

Au distrus mediul de afaceri autohton! Au prăbuşit nivelul de trai al populaţiei şi nu au respectat niciuna dintre legile în vigoare!

Acum, Guvernul PNL ar face orice pentru a rămâne la Palatul Victoria”, susţine PSD, într-o postare pe pagina de Facebook.

Despre conflictul constituțional pe care l-a menționat Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat azi că Guvernul pe care îl conduce a luat în considerare posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natură constituțională privitor la depunerea moțiunii de cenzură. Acesta a adăugat că în ultimii 30 de ani nu s-a mai întâmplat ca o moțiune de cenzură să fie depusă în timpul vacanței parlamentare.

În acest context, social democrații au declarat că „singurul conflict constituţional este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie şi care a sabotat cu bună ştiinţă sănătatea românilor şi nivelul lor de trai să mai rămână în fruntea guvernului”.

„De ce le e frică nu vor scăpa! Vor răspunde pentru tot ce au făcut! Mai întâi politic, prin moţiune, iar apoi penal, după fapta fiecăruia! P.S.: Ludovic, să nu uiţi să îţi completezi CV-ul!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook.