Jurnalista Alice Iacobescu este noul director de știri în cadrul postului de radio, Europa FM. Se pare că aceasta a demisionat de la Digi24 din cauza divergențelor legate de politica editorială și a folosirii în exces a termenului Breaking News, inclusiv în cazul Caracal.

”Este alegerea naturală, pe care mulți au intuit-o de cum au aflat că voi face o schimbare de substanță. Europa FM este o oază de profesionalism și decență și sunt onorată să mă alătur unei echipe pe care o urmăresc cu plăcere de ani de zile, deja”, a declarat Alice Iacobescu.

Aceasta va conduce redacția de știri Europa FM și va putea fi ascultată săptămânal în emisiunea „Piața Victoriei”, se mai precizează pe site-ul postului de radio EuropaFM.

„Am promis că e o schimbare de substanță, iar aceasta e doar o parte din ce urmează”, a mai spus jurnalista.

Alice Iacobescu ar fi urmat să fie pe post – conform preavizului – până pe 7 octombrie, însă colaborarea s-a încheiat mai devreme.

„A venit ca o surpriză, dar şi ca o încheiere firească: ultimul meu jurnal la Digi24 nu va fi pentru că a fost. Nu ştiam când am intrat astăzi în emisie şi mă bucur că nu am ştiut, pentru că o parte din energie şi concentrare ar fi fost neutralizată de emoţie şi ar fi fost păcat”, a scris Iacobescu pe Facebook.