Informaţia momentului în Cazul Caracal. Medicii legişti fac joi noi expertize asupra oaselor găsite în liziera pădurii de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că a aruncat părţi din cadavrul Luizei Melencu. Deocamdată, nu au reuşit să identifice ADN-ul. Acum, folosesc o altă tehnică mult mai complexă, anunţă România TV.

Gheorghe Dincă a mărturisit în cadrul anchetei că a mai ucis o tânără, pe Luiza Melencu (18 ani), dar deocadată nu există indicii că oasele găsite în lizierea pădurii de lângă Caracal i-ar aparține acesteia. Din informaţiile furnizate până acum se ştie că expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală a aratat că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșeanu.

Ies la iveală noi amănunte incendiare din interiorul cazului Caracal. Oamenii legii au găsit noi fragente osoase în casa groazei. Nu se știe până acum cui ar putea să aparțină. Acestea au fost descoperite într-o groapă din curtea criminalului și nu au fost încă identificate antropologic sau genetic. La fața locului s-a stabilit însă cu certitudine că sunt resturi umane.

Dacă nu vor fi identificare ca fiind ale Luizei Melencu sau ale Alexandrei Măceșanu, anchetatorii vor lua probe biologice de la toți părinții fetelor dispărute din zonă. Sunt zeci de fete despre care oamenii nu mai știu absolut nimic, anunță Antena 3.

Monstrul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.