Ce este scris pe certificatul de deces al Cristinei Țopescu

Dispariția prematură a fiicei fostului mare comentator sportiv Cristian Țopescu a ridicat nenumărate semne de întrebare. Fire discretă, Cristina Țopescu își ținea viața personală departe de ochii curioșilor, motiv pentru care multe detalii nu erau cunoscute nici măcar de oamenii din jurul ei.

Un astfel de exemplu este numele său complet, pe care regretata jurnalistă a avut grijă să nu-l dezvăluie decât persoanelor extrem de apropiate. Certificatul său de deces a lămurit, însă, acest aspect: Țopescu Mariana Rodica Cristina stă scris pe documentul prin care se constată faptul că aceasta nu se mai află, din păcate, printre noi, potrivit cancan.ro.

Lucian Mândruță este șocat

Moartea fiicei fostului comentator sportiv a îndurerat întreaga opinie publică din țara noastră și a stârnit nenumărate reacții pe rețelele de socializare. Actori, cântăreți, vedete sau colegi de breaslă, cu toții au transmis mesaje emoționante în memoria Cristinei Țopescu.

Unul dintre aceste exemple este Lucian Mândruță, care s-a declarat șocat de dispariția prematură a jurnalistei, dar și de faptul că nu a vizitat-o nimeni de Sărbători. „Eu o știu pe Cristina înconjurată de prieteni”, a transmis Mândruță.

Părerea lui Mândruță

Am fost, nu știu dacă pot să spun prieten cu ea, dar vorbeam cam o dată pe lună, ne mai vedeam și mai râdeam pe la petreceri. Ce mă surprinde că două săptămâni – nu i-a mai călcat nimeni pragul atâta vreme și asta mă șochează, pentru că și eu sunt destul de aproape de generația asta.

E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani care să facă o vizită la ea de Crăciun. Foarte tristă povestea și m-a tulburat, e un om care a făcut ceva pentru televiziune în țara asta, pentru presă. Un om atât de bun ca ea să fie singur de Crăciun și să aflăm după Anul nou că nu mai e… E teribil”, a adăugat Mândruță.