Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat, miercuri, în privinţa comportamentului deputatului social-democrat Adrian Solomon, implicat în scandalul dintr-un fast-food din Capitală, că lucrurile „nu sunt foarte în regulă” din ce se vede în înregistrări, iar „o asemenea atitudine nu este tolerabilă”.

„Din păcate, din ce am văzut şi în imagini, lucrurile nu sunt foarte în regulă. Este o abatere a unui membru de partid, dar, cum aş vrea să înţeleagă toată lumea, nu este o chestiune care să reprezinte partidul sau să însemne ceva din punct de vedere al întregului partid. După cum ştim, în toată această perioadă, PSD a avut o atitudine extrem de corectă.

Avem acest incident, comparativ cu guvernanţii care ar trebui să ne fie exemplu şi care ne-au dat exact contraexemple mult mai multe, din nefericire ştim situaţia cu premierul şi cu băutura din sediu”, a spus Romaşcanu, înainte de şedinţa conducerii colective interimare a PSD.

„Din punctul nostru de vedere, principial, o asemenea atitudine nu este tolerabilă”

El a adăugat că Adrian Solomon va explica modul în care s-a adresat angajatului de la fast-food, adăugând că „este o chestiune blamabilă”, scrie Agerpres.

„Domnul Solomon a fost amendat în două rânduri, dânsul a spus că va contesta acele procese-verbale, vedem cum se pronunţă justiţia. Din punctul nostru de vedere, principial, o asemenea atitudine nu este tolerabilă.

Există un BPN, o să vedem dacă se ia în discuţie acest lucru. Vă aduc aminte, domnul Orban, care ne spune să facem distanţare, să purtăm măşti, s-a strâns cu toţi colegii în biroul dumnealui de la Palatul Victoria, şi nu în vreo şaormerie, şi nu ţin minte să fi fost sancţionat de PNL. Domnul Rareş Bogdan şi domnul Costel Alexe la fel. Deci fiecare partid are şi sincopele lui”, a menţionat acesta.