Sotirios Marinidis a fost numit în funcţia de director general al P&G România, înlocuindu-l pe Jose Antonio Medran care a fost promovat ca Vice Preşedinte – Oral Care & Personal Health Care, Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, începând cu 1 iulie. 

Sotirios Marinidis a ocupat până în acest moment funcţia de director general al P&G Ucraina.

Jose Antonio Medran a intrat în cadrul companiei P&G în anul 1986 ca Assistant Brand Manager pentru filiala din Neuilly, Franţa a companiei. De atunci, acest a ocupat mai multe funcţii, printre care  Brand Manager (New Brands Launch) în Turcia, General de Marketing pentru Europa Centrală, Orientul Mijlociu şi Africa, Vice-Preşedinte şi Director General pentru pieţele din regiune (România, Serbia şi Muntenegru, Bulgaria, Bosnia, Albania, Moldova, Macedonia).

Sotirios Marinidis s-a alăturat companiei în 1990 şi a ocupat mai multe poziţii de Marketing Director în cadrul mai multor sectoare: Health & Beauty Care, Paper, Fabric & Home Care.

Anterior perioadei în care a condus biroul din Ucraina, Sotirios Marinidis a ocupat diferite poziţii de conducere în calitate de Marketing Director în cadrul biroului din Moscova.

Cu o tradiţie de aproape 170 de ani, Procter&Gamble a fost înfiinţată în Statele Unite şi în acest moment are filiale în 180 de ţări.

Procter&Gamble comercializează în România mărci precum Ariel, Tide, Bonux, Ace, Lenor, Mr. Proper, Fairy, Pantene Pro-V, Head & Shoulders, Safeguard, Herbal Essences, Wash&Go, Blend-a-med etc.

SURSA: Procter&Gamble