Una dintre cele mai cunoscute și invidiate vedete ale celor de la ProTV a trecut prin clipe teribile. A ajuns, de urgență, la spital, cu mari probleme de sănătate.

Clipe teribile pentru o vedetă ProTV

Adela Popescu a trecut pin clipe teribile în ultimele zile. Vedeta a spus totul despre problemele de sănătate pe cae le-a avut după ce s-a întors la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove. Deși nu este refăcută, Adela a preferat să revină pe micile ecrane.

Mulți au crezut că are noul coronavirus, dar boala ei e cu totul alta. Adela a ajuns la spital cu dureri mari în zona abdomenului și după aproape o săptămână petrecută pe patul de spital, a primit diagnosticul de la medici. „S-a descoperit o inflamație a intestinului, dar nu se știa exact ce e.

Mi s-au făcut analize, mai multe investigații și s-a descoperit că am o bacterie, extrem de periculoasă. Este o bacterie care se găsește în mod special în carnea de pui insuficient gătită. Acum fac tratament cu antibiotic”, a dezvăluitt Adela Popescu, chiar în emisiune.

„Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test COVID, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat Adela Popescu. Vedeta a publicat recent o fotografie pe rețelele sociale pentru a-și informa fanii că este acasă și că este bine.

Era la piscină, dar încă avea branula. Adela Popescu a urmat tratamentul cu antibiotic de acasă.