Într-o postare pe contul personal de socializare, Oana Roman și-a anunțat fanii că are lipsă de fier și că va fi nevoită să ia niște suplimente alimentare. Totodată, vedeta susține că are probleme și cu glanda tiroidă, așa că își va relua tratamentul.

Ea a mai adăugat că situația nu este atât de îngrijorătoare, având în vedere că suferă de hipertiroidie.

„Am lipsă de fier, trebuie să iau niște suplimente cu fier. Am colesterolul un pic mărit. Mă mir, pentru că eu, nici când aveam 25 de kilograme mai mult decât am acum, nu am avut colesterolul mare niciodată.

În ceea ce privește tiroida am o mică problemă, pentru care trebuie să reiau tratamentul. Nu este nimic de îngrijorat. Eu am avut hipertiroidie, nu hipotiroidie, deci nu iau Euthyrox. M-ați întrebat ce tratament iau, dar vă sfătuiesc să mergeți la medic”, a dezvăluit Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei 

Amintim faptul că Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei în urmă cu câteva săptămâni, iar celor doi le merge mai bine ca oricând. Aceasta declara că în fața lui Dumnezeu cei doi încă sunt căsătoriți și poartă verigheta în continuare.

Ea a mai adăugat că îi va face o petrecere în septembrie lui Marius elisei, de ziua sa, în care își vor reînoi jurmăintele.

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni.

Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

De menționat este faptul că în primă fază, Oana Roman declara că nu e cazul să se recăsătorească civil în contextul în care cei doi au rămas căsătoriți din punct de vedere religios

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu.

Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a mai spus ea.