Mirela Vaida a suferit o grea lovitură. Cunoscută ca fiind regina audienţelor din România cu Acces direct, vedeta de la Antena 1 a suferit o înfrângere absolut surprinzătoare. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Şi totuşi, rivalii au reuşit. PRO TV a izbutit să bată Acces direct pe mai multe sloturi de audienţă la nivel naţional.

Lovitura momentului pentru Mirela Vaida

Este lovitura momentului pentru Mirela Vaida. Nimeni nu se mai aştepta la acest lucru, dar totuşi s-a întâmplat. Asta vine imediat după ce Acces direct a încasat o amendă uriaşă. Conform cifrelor consultate de către capital.ro, Acces direct a fost întrecută se Ştirile PRO TV, la nivel naţional.

Chiar de la ora 17.00, când a început Acces direct, PRO TV a fost aproape la egalitate la nivel de audienţe pe segmentul naţional cu cei de la Antena 1. 3,9 Acces direct, faţă de 3,8 Ştirile PRO TV. Cei de la Kanal D cu Puterea Dragostei au reuşit să prindă doar locul al treilea.

Emisiunea Acces direct, întrecută la audienţe de către PRO TV

Problemele abia acum au început pentru cei de la Antena 1 şi Acces direct. Dacă au reuşit să-şi adjudece primul sfert de oră al orei 17.00, următoarele au fost un coşmar pentru Antena 1. 4,6 şi 3,8 a avut PRO TV cu Ştirile în intervalul 17.15-17.45, peste Acces direct şi Antena 1.

Abia ultimul slot de audienţă al orei 17.00 a fost adjudecat de către Mirela Vaida şi Acces Direct. În tot acest timp, Kanal D a fost abia pe locul al treilea la nivel de audienţe.

Mirela Vaida şi Acces direct au reuşit să-şi ia revanşa pe a doua oră de emisiune, când la PRO TV s-au terminat Ştirile şi a început emisiunea Ce spun românii, prezentată de către Cabral. Pe primele două sloturi ale orei, Acces direct a depăşit cifra 6 la audienţe şi şi-a adjudecat locul 1. PRO TV a fost pe 2, iar Kanal D pe 3. Şi ultimele două sloturi de audienţă ale orei au aparţinut tot Acces direct şi Antenei 1.