Cu o experiență de 14 ani în furnizarea de servicii de leasing operațional și management de flote, Țiriac Operating Lease este o companie 100% antreprenorială. Odată cu schimbarea identității vizuale a companiei, clienții pot accesa o nouă platforma online, www.topl.ro, unde se regăsesc informații despre beneficiile serviciilor de leasing operațional și pot fi solicitate oferte personalizate.

„Deși încă de la început standardele înalte în livrarea serviciilor specifice pieței pe care activăm au reprezentat fundația tuturor acțiunilor noastre, în 2017 a venit momentul de a ne prezenta sub un nume sinonim cu principiile noastre. Preluarea numelui Țiriac confirmă apartenența companiei la un grup puternic, Grupul Țiriac, cu o istorie îndelungată și cu realizări notabile în industrii precum auto, servicii financiare, imobiliare sau energie. În plus, este un garant al implicării noastre constante și al devotamentului demonstrat în fiecare zi pentru bunăstarea și confortul partenerilor noștri.”, a declarat Bogdan Nestor, director executiv Țiriac Operating Lease.

Pentru anul 2017, compania vizează o majorare a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% față de 2017, până la valoarea de 11 milioane de euro și administrarea unui număr de 2.500 de autovehicule, în creștere cu 20% față de anul 2016.

Totodată, Țiriac Operating Lease își propune să se adreseze clienților care necesită flote medii spre mici, de 15-20 de autovehicule, cărora să le furnizeze servicii personalizate și flexibile pentru optimizarea afacerilor acestora.

În strânsă colaborare cu celelalte companii din cadrul Grupului Țiriac – importatori și dealeri auto, companii de asigurări, service-uri autorizate –, Țiriac Operating Lease va oferi condiții comerciale bune, atât pentru achiziția de mașini noi, cât și pentru întreținerea acestora.