Vorbe grele aduse premierului Nicolae Ciucă de un fost purtător de cuvând al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), Daniela Tobă. Acesta îl acuză pe șeful Guvernului că i-a scăzut pensia și că din cauza lui a ajuns să plătească o factură aproape dublă la gaze.

Acuzații dure la adresa lui Nicolae Ciucă

Daniela Tobă a povestit cum i-a intrat pensia în această seară, scăzută cu 134 de lei și cum a plătit aproape 300 de lei factura la gaze pentru „două lulele şi trei surcele pe fundul coşului”.

„Mi-a intrat pensia. La 7 seara. Scăzută cu 134 de lei. Zilele trecute mi-a venit factura la gaz. Crescută cu mai bine de o treime faţă de anul trecut. Am fost şi la cumpărături. Aproape 300 de lei pe două lulele şi trei surcele pe fundul coşului.

Ştii de ce te înjur pe tine şi doar pe tine, Ciucă? De ce nu înjur acum şi partidul unde te tîrăşti în patru labe, salivînd şi lingînd hulpav cururi băşinoase de politicieni? Fiindcă ai fost militar, bă. Ai fost comandat, bă. Ai fost purtător de uniformă, bă. Şi nu numai că ţi-ai lăsat camarazii în urmă, bă, dar le-ai mai şi tras scuipaţi în faţă”, i-a transmis fostul purtător de cuvânt al STS.

Premierul, numit trădător

Mai mult, aceasta spune că în armatele adevărate el ar fi fost numit trădător pe motiv că militarii din România sunt singurii arși la venituri, pe când securiștii și politicienii l-au urcat în scaunul de ministru și apoi în fruntea Guvernului.

„În armiile adevărate, un individ ca tine e numit trădător, bă. Militarii tăi, bă, sînt singurii din ţara asta arşi la venituri de cînd securiştii şi politicienii te-au cocoţat în scaun de ministru, apoi în fruntea guvernului, în jilţul unde te ghemuieşti obedient şi-ţi lingi căcărezele alea de iepure cu pretenţii de co**e, în uniforma pe care ai terfelit-o şi mînjit-o. N-am cum să-ţi spun să-ţi fie ruşine, bă. Că n-ai.

Later edit
Poate e timpul să vadă ţara asta şi un protest al militarilor, un protest cu toate culorile de unformă în stradă”, a mai transmis Daniela Tobă, atrăgând atenția că e posibil ca toate culorile de uniforme să iasă în stradă la proteste.