Premieră în România

„În ultimii ani am inovat și ne-am reinventat, iar astăzi suntem din nou deschizători de drumuri: suntem prima Societate de Investiții Financiare care are o nouă identitate, devenind astfel Evergent Investments”, transmite societatea.

Liderii societății au subliniat luni, 8 martie, performanțele SIF Moldova și ce urmează în viitorul Evergent Investments. Conform celor spuse în cadrul unui eveniment inedit, performanța se va reflecta și va fi evidențiată mult mai bine de o nouă identitate.

Performanța ultimilor 10 azi va fi evidențiată mult mai bine de o nouă identitate

„Suntem convinși că performanța ultimilor 10 azi se va reflecta și va fi evidențiată mult mai bine de o nouă identitate. Nu există succes peste noapte. Perseverența și pasiunea sunt definitorii. Ne-am definit misiunea în fața acționarilor. Ne-am întrebat ce ne face deosebiți?

Ne-am definit obiectivul de a fi lider pe piața românească de capital. Ne bazăm pe responsabilitate și performanță. Valorile noastre sunt bine înrădăcinate în cultura noastră organizațională.

Datele publice de la bursa de valori arată că suntem cea mai valoroasă companie de investiții din ultimii trei ani. Ce credem noi că ne diferențiază de alte companii? Avem mixul diferit de resurse ce au dovedit în timp capacitatea de a genera acțiune financiare. Management-ul riscului este un aspect foarte important al activităților noastre.

Modelul nostru de business crează în continuare cash flow pozitiv. Am reușit să încheiăm cu succes anul 2020. În final, mergem mai departe, la un nou nivel, cu un nou avânt”, a transmis Claudiu Doroș, Director General Evergent Investments, în cadrul evenimentului.

Succesul companiei este succesul investitorilor

„În viziunea noastră, succesul companiei este succesul investitorilor noștrii. Am investit 400 de milioane de euro în trei mari clase de active (…) Evergent reflectă oportunitățile transformate în profit. În concluzie, noua denumire redă cine suntem astăzi”, a explicat Cătălin Iancu, Director General Adjunct Evergent Investments.

De asemenea, Cătălin Iancu a fost întrebat cum va evolua sectorul imobiliar, în contextul actualei crize sanitare.

„Spre deosebire de HoReCa, sectorul imobiliar și-a revenit repede. Nevoia de spațiu creată de criza sanitară a creat o cerere concretă și reală. Investițiile și proiectele noastre au funcționat foarte bine”, a răspuns Cătălin Iancu.

Este demn de menționat și că acesta a abordat subiectul criptomonedelor, aratând că Bitcoin nu se află pe radarul societății.

„Abordarea noastră va continua, pe piețele unde avem expertiză. Piețele externe nu reprezintă o prioritate pentru noi acum. Deocamdată, nu sunt pe radarul nostru. Referitor la Bitcoin, noi nu investim în mode. Nu este deloc în atenția noastră”, a declarat Cătălin Iancu.