Plecări pe capete de la Palatul Victoria. Odată cu instalarea guvernului de coaliție PNL, USR, UDMR, noii miniștri și-au adus în Executiv oameni de încredere. Mai mult, premierul Florin Cîțu a decis să elibereze din funcție mai multe persoane.

Schimbări pe bandă rulantă în Guvern

Cele mai multe schimbări au avut loc în aparatul propriu de lucru al noului vicepremier, Kelemen Hunor. Mihaela Ioana Kaitor a fost numită secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Kelemen Hunor.

Tot în aparatul propriu de lucru al vicepremierului Kelemen Hunor îşi va desfăşura activitatea şi Adorjan Mihaly Jakab, numit consilier de stat.

Deciziile semnate joi de premierul Florin Cîţu au fost publicate în Monitorul Oficial.

Plecări pe bandă rulantă din Guvern

Pe lângă aceste numiri, vorbim și de plecări importante din cadrul Executivului. Este vorba despre oameni care erau în subordinea fostului vicepremier, Raluca Turcan. Tot joi au fost eliberaţi din funcţie mai mulţi consilieri de stat din aparatul propriu de lucru al fostului vicepremier Raluca Turcan: Liliana Romaniuc, Răzvan Codruţ Pop şi Valeriu Antonovici.

Şi Andra Diaconescu a fost eliberată din funcţia de secretar de stat în aparatul propriu de lucru al fostului vicepremier Raluca Turcan.

Sursa foto INQUAM / George Calin