Vedetele din România nu mai ştiu ce să facă pentru a atrage atenţia publicului. Ultima ispravă îi aparţine lui Dorian Popa, care şi-a schimbat în mod oficial numele.

Decizia luată de artist a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

„Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial.

“Hâtz” este numele unei piese scoase pe piaţă de Dorian Popa în vara anului 2018, alături de SHIFT şi care are în prezent aproape 67 milioane de vizualizări pe YouTube şi peste 570.000 de aprecieri.

Vlogger, compozitor, dansator și cântăreț, Dorian Popa a devenit cunoscut în anul 2011, odată cu apariția sa în serialul “Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Serialul a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Succesul său a venit şi cu împliniri pe plan financiar. Dorian Popa le mărturisea recent fanilor săi că a reușit să strângă primul milion de euro în urmă cu ceva ani, iar de atunci lucrurile au mers pe o pantă ascendentă.

„Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casa. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, spunea Dorian Popa pe vlogul său.