Un teribil accident a avut loc, duminică dimineaţa, în judeţul Bacău! A fost declanşat imediat planul roşu de intervenţie.

accident
Sursa foto: News.ro
accident
Sursa foto: News.ro

7 oameni şi-au pierdut viaţa! Alţi 5 răniţi, transportaţi de urgenţă la spital

În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 oameni. Accidentul a avut loc pe pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, potrivit ISU Bacău.

7 persoane au murit. Este vorba despre 5 adulţi şi 2 minori.

Alte 5 persoane, dintre care 2 copii, au fost transportate rapid la Spitalul de Urgenţă Bacău de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosite la faţa locului, transmite News.ro.

Plan roşu de intervenţie! Au fost trimise echipaje multiple la faţa locului

Potrivit IGSU, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la faţa locului salvatorii de la nivelul judeţului Bacău intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 6 ambulanţe ale serviciului judeţean de ambulanţă, transmite Agerpres.

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU Galaţi, iar de la ISU Vrancea 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere şi 1 ambulanţă SMURD.

De asemenea, la faţa locului a fost trimis şi un elicopter SMURD de la Iaşi.

Vom reveni cu mai multe informaţii, când acestea vor fi disponibile.

Sursa foto: News.ro