Doliu în România! Dan Georgescu a murit

Doliu în România! Dan Georgescu a murit la doar 57 de ani. A lucrat la postul public de radio timp de peste 30 de ani și a avut diferite roluri ca jurnalist: a început ca operator, a fost redactor la agenția de presă a postului și apoi a lucrat la Radio România Actualități. Aici a prezentat știri, a făcut reportaje și a coordonat emisiuni de știri. Dar mai presus de toate, a fost un bun prieten pentru angajații de la „Radiojurnal”.

În ochii colegilor săi, el a fost un om drept și generos, care a ajutat tinerii jurnaliști să învețe meseria. A absolvit Facultatea de Mecanică și a fost interesat de știință, știind multe lucruri interesante din domenii diverse. A apreciat frumusețea în toate formele ei, își amintesc colegii lui.

„Vestea tristă a acestei zile de duminică: A încetat din viață colegul nostru de la Camera Știrilor, jurnalistul Dan Georgescu, la doar 57 de ani! … Doamne, cât de nedrept! Dumnezeu să îl odihnească! Familiei și apropiaților, sincere condoleanțe!

Dan era parte din echipa de la Camera Știrilor care prezenta jurnalele de noapte… ne întâlneam deseori la miezul nopții, el prefața emisiunea Serviciul de noapte… o să îmi fie dor de vocea lui, de calmul și încrederea pe care ni le transmitea atunci când ne pregăteam să preluăm microfonul de la el! Drum lin, dragă Dan!”, a anunțat, duminică, Maria Toghina de la Radio România Actualități prin intermediul rețelelor sociale.

Dan Georgescu

Oamenii nu vor uita vocea lui

În secțiunea de comentarii, zeci de persoane au scris mesaje emoționante.

„Odihnească-se în pace!” / „Doamne prea de vreme a plecat în ultima vreme nu sa mai aflat la microfon în cabina de știri păcăt Dumnezeu să – l ierte!” / „Nu i adevărat 🥺,,,,! Prezența plăcută, voce impecabilă, va fi mereu cu cei dragi și cu Dumnezeu, in pace și Lumină!

Cei pe care i iubim, nu pier niciodată 🥺!” / „Ce tristete! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!” / „Oooo! Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei! Prea repede a plecat!” / „Ce veste cumplita… Odihna vesnica, coleg drag.😔” / „Sincere condoleanțe! Drum lin și multă putere familiei și celor dragi lui!”