Așa se explică și suma de 11.518,25 lei, plătită de CNAIR, în data de 21 august 2020, pentru prezența directoarei generale, Mariana Ioniță la dezbaterea online – 2020 Building&Construction Summit – organizată de News Internațional S.A. în data de 20 august 2020.

Pe lângă faptul că practic CNAIR a plătit o grămadă de bani doar pentru ca Mariana Ioniță să poată sta în fața unui calculator, este de remarcat viteza cu care s-a făcut plata.

Te întrebi practic de ce a avut CNAIR nevoie să plătească o conexiune internet cu peste 2000 de euro, în condițiile în care în România abonamentul lunar pentru internet este de maxim 10 euro pe lună, la orice firmă de cablu.

Ce a oferit în plus această dezbatere la care toți au participat online? Au fost serviți cu cafele și pișcoturi virtuale? Au trimis la fiecare acasă firme de catering cu mâncare și băutură? Care ar fi explicația pentru suma plătită de CNAIR?

Pentru a ne lămuri, am verificat cine este această firmă care a organizat marele eveniment. Și să vedeți ce am găsit!

News International SA (Bucuresti) este de fapt compania care deține publicația on-line Newsweek, unde director este Sabin Orcan.

Această descoperire a stârnit și mai mult curiozitatea, pentru că este firesc să te întrebi de unde până unde această prietenie dintre Newsweek și CNAIR? Când începi să citești însă articolele apărute în această publicație, constați că în marea lor majoritate sunt favorabile doamnei Ioniță.

Atenție! Doamnei Mariana Ioniță, nu Companiei pe care o conduce.

Ca atare e firesc să te întrebi dacă nu cumva taxa exagerată de participare la dezbaterea organizată de compania care deține Newsweek, ascunde de fapt altceva?