Turcan a precizat că liberalii vor anunţa candidatul pentru postul de primar al Capitalei în prima jumătate a lunii martie, iar acesta trebuie să aibă cele mai mari şanse “să scoată PSD-ul departe de Bucureşti”.

“În prima jumătate a lunii martie vom avea definitivaţi candidaţii. Suntem într-un proces de măsurare internă. Am testat mai mulţi colegi. Evident, ţinând cont că PNL-ul este primul în încrederea oamenilor, vom căuta candidatul care să aibă cele mai mari şanse să scoată PSD-ul departe de Bucureşti”, a spus Raluca Turcan, la TVR1.

“Eu nu cunosc să fi existat discuţii concrete despre candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Bucureşti, cert este că nu sunt foarte multe variante; fie se strâng alţii şi susţin candidatul PNL-ului, fie vom susţine un alt candidat”, a arătat Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

Președinta filialei București, Violeta Alexandru, este testată de liberali în opțiunile bucureștenilor, alături de Rareș Bogdan, Ionel Dancă, Ciprian Ciucu și Florin Câțu. Cu toate acestea, Ludovic Orban nu exclude o susținere a lui Nicușor Dan, dacă acesta va candida sub sigla PNL.