Patrick Mouratoglou ar putea colabora din nou cu fosta elevă, Serena Williams

Patrick Mouratoglou, antrenorul acuzat de unii că ar fi avut un impact negativ asupra carierei Simonei Halep, a publicat un mesaj enigmatic pe contul său de Instagram. S-a întâmplat recent, după ce românca a fost exonerată și i-a fost redusă suspendarea de patru ani impusă de ITIA.

Instructorul francez și-a asumat responsabilitatea pentru incidentul cu suplimentul contaminat folosit de Simona la US Open 2022. În același timp, el este din nou văzut alături de fosta sa elevă, Serena Williams. Reacțiile pe internet au fost intense. Mulți au interpretat mesajul drept o sugestie că ar putea fi în curs o nouă colaborare între Mouratoglou și legendara tenismenă americană.

Susținătorii teoriilor conspirației l-au blamat pe antrenor pentru presupusa sa misiune de a prejudicia cariera Simonei. Ei au sugerat că acum și-a încheiat această „misiune” și se poate întoarce la Serena Williams, favorita sa. Deși s-a retras din activitate, ea își menține forma fizică antrenându-se zilnic!

În ciuda istoricului tensionat dintre Halep și Serena Williams, Patrick Mouratoglou a ales să nu ia în considerare acest aspect. El a împărtășit un clip video care a făcut furori. Aici, el apare alături de sportiva americană. În fundal, îl putem vedea pe antrenor, executând schimburi de mingi.

În prim-plan apare Williams, care se află într-o formă fizică impresionantă. Ea pare extrem de energică și de veselă. Secvențele filmate au fost capturate la Melbourne.

„Atunci când joacă Serena, sunt cu ochii pe ea. O fi valabil și invers?”, a scris antrenorul francez, alături de acest clip video.

Serena și Halep, rivale importante în perioadele de vârf ale carierelor lor, au fost ambele pregătite de același antrenor, care inițial a ales să lucreze cu americana și ulterior a optat pentru româncă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Serena Williams a transmis un mesaj lipsit de eleganță după suspendarea Simonei Halep

După ce Simona a fost suspendată în cazul de dopaj, Serena Williams a transmis un mesaj pe platformele de socializare care a stârnit interpretări variate: „8 este un număr mai bun”.

Această afirmație făcea aluzie la finala de la Wimbledon din 2019. În acel moment, Halep a învins-o pe Serena cu un dublu 6-2, împiedicând-o astfel să-și adjudece al optulea titlu major la All England Club.

Simona i-a replicat legendarei de peste Ocean abia după ce TAS a pronunțat decizia în cazul ei și a eliminat amenințarea suspendării. Românca a avut un răspuns care îi dă clasă americancei!

„Nu am absolut nimic să-i transmit pentru că nu am luat absolut nimic negativ. Fiecare e liber să declare orice dorește. A fost o frustrare personală, conta enorm pentru ea să facă acel record (n.r.: de titluri la Wimbledon).

Au fost multe critici, multe jigniri la adresa mea, dar pot să spun că m-au motivat să lupt zi de zi, să arăt adevărul, iar cei care m-au susținut au fost mult mai mulți și mult mai importanți”, a declarat Simona Halep după ce i-a fost redusă suspendarea de la 4 ani, la 9 luni.