OTP Bank România a anunţat lansarea unui depozit adresat pensionarilor, începând cu luna aprilie.

OTP Bank România oferă, pentru această categorie de clienţi, rate de dobândă speciale pentru depozitele la termen, după cum urmează:

  • 0.50% peste dobânda standard pentru depozitele la termen în RON;
  • 0.40% peste dobânda standard, pentru depozitele la termen în valută.

Astfel, pensionarii dispun de dobânzi de până la 14.75% pentru depozitele în RON şi 7.65% pentru depozitele în EUR. Pentru a beneficia de aceste rate de dobândă mai mari, clientul pensionar trebuie sa prezinte, la sediul Băncii, ultimul talon de pensie în original sau un extras de cont, nu mai vechi de 2 luni.

„Suntem conştienţi că fiecare dintre categoriile de clienţi cărora ne adresăm are nevoi specifice, de aceea, produsele pe care le lansăm, sunt particularizate. Pensionarii sunt o categorie aparte, care necesită o atenţie deosebită, tocmai de aceea am ales să le oferim, pentru acest tip de depozit, o rată a dobânzii mai mare decât cea standard”, a declarat László Diósi, Director General OTP Bank România.

Prin lansarea acestui tip de produs adresat pensionarilor, OTP Bank România îşi extinde oferta către o nouă categorie de clienţi.

OTP Bank România este subsidiara OTP Bank, una dintre cele mai mari bănci independente din Europa Centrală şi de Est. În afara Ungariei, OTP Bank are operaţiuni în alte 8 ţări: România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia şi Serbia.

Sursa: OTP Bank