Ieşire absolut incredibilă la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis. Acesta a primit ordin pur şi simplu din partea mamei unuia dintre oamenii din Guvernul condus de către Florin Cîţu. Mama ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak a avut o postare absolut aiuritoare pe o reţea de socializare.

Ungurii vor dezmembrarea României

Ungurii vor dezmembrarea României. Cel puţin asta reiese din postarea mamei ministrului Tineretului şi Sportului. Aceastea cere nici mai mult nici mai puţin decât dezmembrarea României și alipirea întregii Transilvanii la Ungaria.

Margit Novak, mama ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak îi invită pe maghiari, pe contul său de pe o reţea de socializare, să semneze o petiție în acest sens. În plus, aceasta a lansat și un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Mesaj incredibil pentru Klaus Iohannis

Mesajul pentru preşedintele Klaus Iohannis este absolut incredibil. „Bună ziua, domnule Klaus Werner! Trăiești în România astăzi pentru că în 1224 regele András al Ungariei a dat autonomie strămoșilor săi germani din Transilvania!”, așa începe textul postării scrise de un anume Gere László, postare care a fost preluată de Margit Novak pe contul ei de pe o reţea de socializare încă de pe data de 30 aprilie 2020.

Dar asta nu e tot. Pe data de 12 iulie, Margit Novak preia pe contul său de pe o reţea de socializare o postare despre bogățiile ținuturilor care ar aparține Ungariei, ilustrată cu o hartă în care sunt incluse toate acestea. Mai exact, o hartă cu aşa zisa Ungarie Mare.

De menţionat faptul că postarea nu a fost ştearsă de către Margit Novak nici măcar după ce fiul acesteia, Eduard Novak a ajuns ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul condus de către Florin Cîţu.