Omul lui Clotilde Armand sare la atac!

Fostul jurnalist Ionel Stoica, coordonatorul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, a scris recent pe propria pagină de socializare că Digi 24 este o „Antena 3 în devenire”.

„Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, a scris Ionel Stoica pe Facebook.

Informațiile transmise de Digi 24

Acesta s-a referit la un articol al Digi 24, intitulat „Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”. Conform celor scrise în articolul respectiv, „cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne peste noapte fără internet, cablu și telefonie fixă. Asta, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei”.

Totodată, în acest articol este scris și că „dorința primarului Clotilde Armand de a înlătura de azi pe mâine cablurile de internet și telefonie fixă de pe stâlpi ar putea perturba activitatea tuturor firmelor din zonă, dar și viața celor peste 238 de mii de locuitori ai sectorului”.

Mesajul transmis de Clotilde Armand

„Sincer? Mă mir cum de nu a căzut acest stâlp de iluminat din fața primăriei care este sugrumat de cablurile operatorilor de telefonie, internet, televiziune etc. Aceste situații reprezintă un pericol public și se regăsesc în mai multe zone din sector. Voi înainta către toți operatorii o adresă prin care sunt anunțați că trebuie să elibereze stâlpii. Dacă nu fac asta, o vom face noi”, scria luni primarul Sectorului 1 într-o postare pe Facebook.