Conform recentului Barometru UNSAR-IRES, incendiile, îmbolnăvirea și accidentele auto sunt principalele riscuri care îi preocupă pe români. Îmbolnăvirea ocupă chiar locul doi în topul celor mai mari temeri, 58% dintre români declarându-se preocupați de aspecte medicale în contextul pandemiei COVID-19.

Astfel, la 25 de ani de activitate în România, compania lansează asigurarea de sănătate OMNI+, un concept de produs inovativ, adaptat dinamicii pieței și nevoilor din ce în ce mai complexe în materie de beneficii medicale ale clienților.

Acces la servicii medicale în ORICE CLINICĂ ȘI SPITAL PRIVAT din România

Prin asigurarea de sănătate OMNI+, angajații unei companii pot accesa servicii medicale în orice clinică și spital privat din România. Totodată, există posibilitatea de a extinde acoperirea și în străinătate, dar și de a include în asigurare membrii familiei angajaților (soț/soție, copii). Pot beneficia de asigurare toți angajații unei companii, indiferent de istoricul lor medical sau starea de sănătate la momentul încheierii poliței, unul dintre principalele avantaje fiind posibilitatea de monitorizare a bolilor cronice fără limitări.

Asigurarea de sănătate reprezintă un element important atât în procesul de recrutare, cât și în cadrul programelor interne de fidelizare a angajaților existenți.

Totodată, asigurarea de sănătate OMNI+ este adaptabilă în funcție de necesitățile și bugetul unei companii, putând acoperi o gamă largă de servicii medicale, de la cele mai simple servicii medicale, până la cele mai complexe consultații, controale, analize de laborator și investigații (inclusiv investigații de înaltă performanță de tip CT, RMN), urgențe medicale, spitalizare continuă sau de zi, inclusiv tratamente și intervenții chirurgicale și acoperiri pentru cazurile medicale complexe (acoperire pentru boli grave, acoperire pentru afecțiuni oncologice) ș.a.

 

Consultații în ambulator și second opinion NELIMITATE

OMNI+ poate acoperi, de asemenea, servicii în ambulator nelimitate ca număr de accesări sau suma asigurată, consultații de second opinion incluse nelimitat în pachetul de servicii în ambulator, acoperire pentru orice tip de dispozitive medicale (auditive, optice, ortopedice etc), acoperirea costurilor pentru cazarea unui însoțitor în cazul spitalizării copiilor minori, consilier personal pentru gestionarea cazurilor medicale complexe și rambursarea  în 7 zile  a costurilor cu serviciile medicale accesate în clinici care nu sunt partenere ale OMNIASIG.

 

Împreună putem găsi soluția de acoperire optimă pentru tine

În această perioadă, este important să acordăm o mai mare atenție și grijă sănătății noastre. De asemenea, este necesar să devenim mai responsabili și să ne luăm toate măsurile de precauție pentru a le oferi angajaților un mediu de lucru optim, cât mai sigur. Soluția pe care o propune OMNIASIG se pliază pe nevoile și dorințele angajatorilor, precum și ale angajaților.  OMNI+ este pachetul care răspunde prompt cerințelor pieței și se asigură că sănătatea ta este mereu protejată.

Încheie asigurarea privată de sănătate OMNI+ și vei avea parte de:

  • consultanță specifică, personalizată, în configurarea pachetului optim de asigurare;
  • soluții personalizate și adaptate în detaliu, în funcție de nevoile angajaților companiei tale;
  • deductibilitate fiscală atât pentru angajat, cât și pentru angajator.

Pentru detalii suplimentare, accesează www.omniasig.ro sau solicită informații oricărui reprezentant OMNIASIG.