Ce spune Olguța Vasilescu

”Cine spunea că Johannis nu are umor? Nu mă pot opri din râs! Și nici măcar nu e 1 aprilie… 🤦‍♀️”, a scris Olguța pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîțu, desemnat premier

Klaus Iohannis a detonat bomba serii. Acesta a anunțat că Florin Cîțu este premierul desemnat. „Am încheiat sesiunea de consultări cu partidele parlamentare. Să recapitulăm de ce am ajuns la consultări și desemnări. PNL a constituit un Guvern care s-a apucat de lucrurile stricate. Guvernul Orban a făcut lucruri reformatoare, a vrut să schimbe legislația pentru schimbarea primarului și al Consilului Local.

PSD s-a opus vehement reformelor Guvernului Orban. Au trecut moțiunea de cenzură. Am vrut să deblochez repede situația, am desemnat un premier. PSD a tergiversat procedurile în Parlament. Au trecut cele 15 zile conform regulamentului. Nu s-a votat și am intrat în riscul unui blocaj total în Parlament.

Ludovic Orban și-a depus mandatul și am convocat alte consultări. Nu vrem să blocăm România ci să mergem mai departe. După consultări am decis să fac o desmenare ca să mișcăm lucrurile. Astăzi, am decis să desemnez pentru poziția de premier pe domnul Florin Cîțu, cel care a fost ministru de Finanțe. Aștept acum să vină cu o nouă echipă de miniștri.