„Când faci referendum că să nu mai poată fi amnistiati corupții, dar nu ai nicio problema cu criminalii, pedofilii, răpitorii de copii, de ce te-ar miră că un procuror se mișcă imediat pentru o „suspiciune rezonabilă” de abuz în serviciu sau pe la vreo adopție internațională, dar nu consideră atât de importantă o posibilă crimă încât să pună în aplicare un mandat de percheziție pe care îl și obținuse? Și dacă mai afli că procurorul e #rezist, ai tabloul complet! Asta că să nu mai amintim că, în România, performanțele „organelor” sunt invers proporționale față de bugetele acordate cu atâta dărnicie…
UPDATE: Șeful poliției naționale spune că polițiștii au cerut imperativ procurorului să între urgent în casă respectivă, dar nu au fost lăsați până la ora 6 dimineață, deși legea le permitea. Șefii poliției pleacă toți acasă. Pe cât facem pariu că procurorul rămâne și nu va răspunde niciodată?”, a scris fostul ministru al Muncii pe Facebook.

Ulterior, Olguța a mai făcut o postare pe aceeaşi reţea de socializare:

„Când l-au pierdut pe Iovan prin munți aveau protocoale și cu brutariile, nu doar cu serviciile… și tot chix au dat! Cu protocoalele lor cu tot! Cum ies gradații în prima linie…”, a mai spus Olguţa Vasilescu.