Oana Roman s-a enervat la culme după ziua de 8 martie. Vedeta şi-a vărsat apoi nervii în public, chiar pe contul ei de Instagram, astfel încât nimeni să nu rateze momentul.

Oana Roman a dat de pământ cu florăriile, pentru că a fost ignorată

Totul a plecat de la faptul că nu a primit nicio floare de Ziua Femeii. Oana Roman spune că a comandat flori, însă cei de la florărie au uitat să le mai trimită.

Oana a continuat apoi, criticând florăriile care au fost, cel mai probabil, depăşite total de situaţie de 8 martie.

“Azi n-am primit nicio floare, comandasem unele dar au uitat să mi le mai trimită. Cred că toți florarii au fost depășiți de situație. Am primit însă cele mai frumoase urări de la Isa și desene superbe și am primit bucuria celor cărora le-am putut face azi o bucurie. Doamnele mele pe care le-am premiat. Voi ce ați primit azi?”, a scris Oana Roman într-un story postat pe Instagram.

Scandalul cu tortul gratis de 1 martie

Nu este pentru prima dată când Oana Roman provoacă vâlvă cu postările sale. Recent, ea a fost acuzată că cerşeşte, după ce ar fi cerut să primească un tort cadou de 1 martie.

Respectivul tort a fost expus unei așa zise loterii, prin care urma să fie câştigat de prima persoană care dă mesaj în ziua Mărțișorului. Se pare că Oana Roman ar fi trimis un mesaj direct celor de la cofetărie, cerând să primească ea tortul, scrie Cancan.

Internauţii au criticat-o dur pe Oana după această mutare: “Onuca, a dorit un tort și i s-a dat….de pomană. As fi curioasă cum a sunat mesajul către ei Dați tortul că vă fac 3 story-uri și îmi cad 2 băluțe pentru el, dar să spun că e „cado” nu cerșit”, a scris cineva pe internet.