Oana Roman, discuție aprinsă cu fiica sa. Ce a enervat-o, de fapt, pe vedetă

Discuția aprinsă a pornit din cauza faptului că fiica acesteia,  Isabela, a pus în bagaj pietre și nisip. Oana Roman a fost deranjată de gestul fiicei sale, dar a rezolvat situația imediat.

„Te trezești că trebuie să facem bagaje, Isa, că avem avion astăzi de luat, plecăm la aeroport. Așa îmi face de fiecare dată cu bagajele, deci mă disperă! (…) Uită-te și tu ce mi-ai băgat în valiză. Te rog să vii încoace să-ți arăt. Ce e acolo? Pietre? Așa se face? Se bag pietre și nisip în valiză? Nisip, măi mami? Cum vărs eu ăsta acum, spune-mi și mie. Ferească Dumnezeu așa ceva, măi iubita mea”, i-a spus Oana Roman fiicei sale.

Isabela a început să țipe după ce mama sa i-a făcut observație

După ce Oana Roman s-a arătat deranjată de pietrele și nisipul pus în bagaj de către Isabela, fiica acesteia a început să țipe. Vedeta nu a fost de acord cu comportamentul fiicei sale, motiv pentru care i-a spus că nu are niciun motiv pentru a țipa, notează libertatea.ro.

„De ce țipi? Pot să știu și eu de ce țipi în halul ăsta? Vezi că acum schimb biletele și te las acasă. Vorbesc foarte serios. De ce să țipi ca o descreiată, în halul ăsta? E normal? Și eu țip, dar nu în halul ăsta. Deci toată valiza e plină de nisip, Isa, toată”, a continuat ea.