Este vorba despre Bianca Adam, cunoscută în mediul virtual drept Tequila.

Tânăra a fost agresată pe o stradă din Chiajna de un bărbat, care a înjurat-o şi a agresat-o fizic, potrivit unor surse judiciare.

„La data de 26 mai, în jurul orelor 13,52, poliţiştii postului de poliţie Chiajna au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost agresată fizic şi verbal de către un bărbat, acesta lovindu-i totodată şi telefonul personal”, informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov.

Poliţiştii din Chiajna s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice, după care au preluat persoana vătămată la sediu, unde aceasta a depus o plângere penală.

În cauză, s-a întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

”Șchiopătam şi nici nu ştiam ce şi unde mă duc”

Bianca Adam a povestit tragicul eveniment, pe canalul său de YouTube. Aceasta a relatat cum s-a produs agresiunea şi urmările pe plan fizic şi, mai ales psihic, pe care le-au avut incidentul petrecut.

Ea menţionează că a fost bătută de un bărbat cu o bucată de fier-beton, conflictul pornind de la locul unde a parcat maşina.

„După ce mi-am primit un fier, (…) de adrenalină alergam, şchiopătam şi nici nu ştiam ce şi unde mă duc, (…) nu am putut să-mi amintesc numărul de la interfon ca să intru în casă”, spune Bianca Adam.